Klubtøj

 

 VCM har en klubtøjskollektion, som vi anvender, når vi træner og deltager i løb. Alle medlemmer skal have en kortærmet klubtrøje, som skal købes ifm. med indmeldelsen i klubben.
Derudover har klubben en lagerbeholdning af følgende artikler i kollektionen, som kan bestilles under ”Shop”:
  • Kortærmet (model PBC) klubtrøje
  • Langærmet (model PBC) klubtrøje (som er god til de kolde dage først og sidst på sæsonen)
  • Vindvest (model PBC) i klubfarver (som er god at have til alle tidspunkter, når det blæser eller hvis man er på udlands ture, hvor der skal køres ned ad bakker/bjerge i længere tid)

Ca. en gang om året afvikler klubben en bestillingsrunde med klubbens tøjleverandør, så alle medlemmer kan supplere op af f.eks. cykelshorts, vinter- eller vindjakke i klubfarver (bemærk at Craft har en min. bestilling på 5 stk. pr. model).

Dress code:
Træning skal køres i klubtrøje - kun (nye) medlemmer, der endnu ikke har fået en trøje udleveret, har en (brugbar) undskyldning. ”Gamle” klubtrøjer med diverse reklamer er ikke længere tilladte til klubtræning.

Du SKAL køre i klubtrøje, når du deltager i et løb, hvor klubben har betalt hele eller dele af løbsgebyret.
Cykelshorts, der ikke er købt via klubben, skal være sorte og uden reklamer (på nær små fra tøjproducenten). Vi reklamerer ikke for diverse andre firmaer.

En vindvest er god at tage uden på en vinterjakke eller anden jakke, hvis man ikke har en sådan i klubmodel. Anvend (helst) en ikke-klubjakke i sort.
Det er OK at anvende en regnjakke i "enhver farve" - men de fleste vælger typisk en hvid eller gul ...
Alt andet er valgfrit mht. farver, men prøv at undgå at komme til at ligne en farvelade. Alt kan fås i sort, hvilket passer godt til vores sort/gule klubfarver.

Der er frit valg mht. farven på cyklen, cykelhjelm og sko/skoovertræk.

 


Vores sponsorer