Træning på landevej - racer 

 
Vi starter altid fra Omnihuset på Filstedvej 10.
 
I perioden hvor der er sommertid kører vi på følgende tidspunkter: Onsdage kl. 18:00 - Der køres typisk mellem 40-60 km.
Fredage kl: 16:00 - Der køres typisk mellem 40-60 km.
Søndage kl. 09:00 - Der køres typisk mellem 60-110 km. (Husk forplejning)
Indtil midten af april startes der om onsdagen kl. 17 og søndagen kl. 10:00 (Se altid kalenderen her på hjemmesiden for træning og løb).
Introduktion til klubben:
 
VCM har vi en obligatorisk introduktion, som alle nye medlemmer skal igennem uanset erfaring og niveau. Er du uerfaren på en racercykel og har du ikke kørt i felt/gruppe før, skal du deltage i introduktionen, før du kan deltage i den normale træning. Der finder vi nemlig ud af, hvilket hold du passer ind på og du vil få tilknyttet en mentor, som du kan have den primære kontakt til i starten af dit medlemskab. Er du erfaren og har kørt i felt/gruppe før (dvs. du kender til paradekørsel og ved hvordan man ”skifter”) er du velkommen til at møde op til en given træning. Men du skal uanset niveau deltage på den førstkommende introduktion.
 
Introduktionen afholdes på følgende tidspunkter:
  • Marts 2017: Du bliver kontaktet af vores introduktionsansvarlige Peter Thorsø, hvor I aftaler hvilken dag introduktionen gennemføres. Her vil du – afhængigt af hvor mange andre nye, der starter – komme til at køre en lille tur (som alle andre). Vejret kan godt drille lidt på denne tid af året, så det er svært at sige noget konkret om, hvordan vi kører på forhånd.
  • April 2017: Du bliver kontaktet af vores introduktionsansvarlige Peter Thorsø, hvor I aftaler hvilken dag introduktionen gennemføres.
  • Maj – september 2017: Som hovedregel første onsdag i hver måned. Såfremt der er ændringer bliver du kontaktet af Peter Thorsø.
Husk at give dig til kende som nyt medlem, så vi kan hjælpe dig.
 
Holdinddeling:
Vi kører i 5 forskellige hold og holdenes kaptajner ses her:
Hold 1: Thomas Egen Kristensen, Mads Thane Andersen
Hold 2: Christian Hald, Lars Bo Kristensen og Anders Thorup
Hold 3: Jens Christian Brodersen, Tomas Poulsen, Torben Skjellerup, Joan Hald, Helle Larsen, Charlotte Thorup og Keld Eskesen
Hold 4: Flemming Haubro og Lars Bach
Hold 5: Mikkel Vest, Lars Bo Brøns, Thomas Førby og Jan Gregersen
 
Holdenes gennemsnitsfart ses herunder:
Hold 5: ca. 24-26 km/t
Hold 4: ca. 26-28 km/t
Hold 3: ca. 28-31 km/t
Hold 2: ca. 30-33 km/t
Hold 1: ca. 31-35 km/t
 
Der gøres opmærksom på, at hastighederne er vejledende og at der altid køres efter vejr og vind. Det tilstræbes altid, at alle kommer samlet hjem.

Vores sponsorer